Adoptuj si Sebastiena

img_8314

SEBASTIEN

Slovenský čuvač 2 roky. Příjem 7.6.2024 - odchyt v obci Dobříč (u Prahy)
Typický zástupce svého plemene, k cizím ostražitý a ke své rodině přátelský a vlídný.

Sebasteinův příběh

Sebastien

Slovenský čuvač 2 roky.

Příjem 7.6.2024 – odchyt v obci Dobříč (u Prahy)

 

Bastien byl poprvé spatřen u obce Chýnice 5.6.2024, nedal se ale odchytit, protože se moc bál a na lidi při pokusu o kontakt útočil. Odchytit se nám jej povedlo o dva dny později za pomoci uspávací foukačky.

Vzhledem k tomu, že se doposud původní majitel neozval, čemuž se tedy nedivíme, neboť vše nasvědčuje tomu, že ho tu, kousek, od útulku schválně zanechal, hledá Sebík NOVÝ DOMOV!

 

Zpočátku byl Basťa velmi nedůvěřivý a nešel daleko ke kousanci, po 14 dnech už je z něj k lidem, kterým věří přátelský pes. V kotci má rád drbání, venku ho pak hodně zajímají psí holky ale taky průzkum okolí.

Sebastien je typický zástupce svého plemene, k cizím ostražitý a ke své rodině přátelský a vlídný. Nemá moc rád děti a na nové lidi si musí postupně zvyknout. Pokud tedy o našeho sněhobílého krasavce budete mít zájem, počítejte s minimálně 5 návštěvami u nás a předadopční kontrole u vás doma. Chceme mít jistotu, že vše půjde hladce a Sebastien se bude mít jako v pohádce.

Bastien je vhodný do domu se zahradou, ale s možností trávit čas se svými lidmi i doma. Děti se mu moc nelíbí, proto do rodiny bez dětí. S fenkami vychází, ale je třeba odděleného krmení.
K psím samcům jej nedoporučujeme. Ostatních domácích zvířat si nevšímá, takže předpokládáme, že by soužití například s kočičkou zvládl.
Je čistotný a dobře hlídá. Je kontaktní a za pohlazení je rád, od svých lidí toleruje i manipulaci, na veterinu je potřeba náhubku.

Do adopce půjde očkovaný, čipovaný, ošetřený proti parazitům a kastrovaný.

Adopční poplatek 4500,-

V případě zájmu o Bastienka si pište o předadopční dotazník na voriskov@gmail.com